Contact

Lorentzhuis

van Eedenstraat 16

2012EM Haarlem

tel. 023 531 03 46

fax. 023 531 79 68

info@lorentzhuis.nl

 

Let op: Voor vragen over en/of aanmeldingen voor Kinderen uit de Knel: mail info@kinderenuitdeknel.nl.

Wanneer u uw mailadres en telefoon nummer achterlaat wordt er contact met u opgenomen door de coördinator van Kinderen uit de Knel.

Secretariaat

Het secretariaat is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 10-12 uur.

Op andere tijden kan het antwoordapparaat worden ingesproken.
Spreek langzaam en duidelijk uw naam én telefoonnummer in en voor welke medewerker het bericht bestemd is. We doen ons best u zo spoedig mogelijk terug te bellen.

 

 

 

Parkeren

Rondom het Lorentzhuis kunt u alleen betaald parkeren. Er wordt zeer frequent gecontroleerd.

Let op: in de wijk achter het Lorentzhuis kunt u niet parkeren, dit is een ‘vergunninghoudergebied’.

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bevinden zich op het Lorentzplein (schuin tegenover het Lorentzhuis) en in Parkeergarage Houtplein.

 

Iets verder weg, maar goedkoper, kunt u parkeren op het Emmaplein: dit is bij de St. Bavo Basiliek, aan de andere kant van de Leidse vaart, op een kleine 10 minuten lopen van het Lorentzhuis (loop vanaf het Emmaplein de Leidse Vaart over, met de weg mee door de 1e Emmastraat/Tempeliersstraat; bij de stoplichten rechtsaf de Van Eedenstraat op; het Lorentzhuis ligt dan aan uw rechterhand op nr. 16).

 

Spoed

Ons Centrum heeft geen 24-uurs bereikbaarheid.

Buiten kantoortijden dient u in geval van crisis contact op te nemen met de (dienstdoend) huisarts in uw woonplaats, die zo nodig de crisisdienst van de instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg in uw regio inschakelt.

Binnen kantoortijden kunt u ook contact zoeken met het Lorentzhuis. Wij kunnen u helaas niet garanderen dat u direct te woord gestaan kan worden. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en vermelding ‘spoed’ in op het antwoordapparaat. Een van de aanwezigen (niet altijd uw eigen behandelaar) zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.