Voor cliënten

Het Lorentzhuis is geen instelling maar een groep zelfstandig gevestigde therapeuten (ZZP’ ers) onder één dak, met een variatie aan disciplines (psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten en vaktherapeuten) en settingen (individuele, partner-relatie en gezinsgesprekken).

De therapeuten van Jong Lorentz richten zich op hulp en ondersteuning bij een breed scala aan individuele problemen bij kinderen en jeugdigen tot 18 jaar, zoals angsten, stemmingsproblemen, emotionele problemen als gevolg van traumatische gebeurtenissen, gedragsproblemen, sociale problemen, problemen in de informatieverwerking en leerstoornissen.

Gezinnen & relaties
Gezinnen & relaties

Lorentzhuis

Voor hulp bij gezins- en relatieproblemen

Lees meer
Kinderen & jeugd
Kinderen & jeugd

Jong Lorentz

Voor hulp bij problematiek van kinderen en jeugdigen tot 18 jaar

Lees meer
Justine van Lawick

klinisch psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut

Alle medewerkers

Waar mensen samenleven kunnen zich soms en/of tijdelijk problemen voordoen die hen boven het hoofd groeien. Of het nu gaat om relatieconflicten, zorgen om een familielid met psychiatrische problematiek, rouw, kinderen met gedragsproblemen, huiselijk geweld, spanningen in een samengesteld gezin, in veel situaties is ‘systeemtherapie’ zinvol.  U wordt uitgenodigd, alleen en/of met één of meer familieleden om samen te onderzoeken welke problemen worden ervaren, welke veranderingen u wenst en wat de meest passende weg is om tot die verandering te komen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Voor gezins-, relatie- en individuele therapie kunt u zich van maandag t/m donderdag van 10-12 uur aanmelden bij het secretariaat van het Lorentzhuis op telefoonnummer 023-5310346.

Aanmelden