< Terug naar over ons

Faye Koolen

neuropsycholoog, GZ-psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut

Lorentzhuis gezinnen & relaties

Faye werkt zowel met kinderen, jongeren, gezinnen als volwassenen.
Vanwege haar tweetalige achtergrond zijn behandelingen in zowel het Nederlands en Engels mogelijk. Faye is GZ-Psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut.

BIG nr: GZ-psycholoog 09919625525, psychotherapeut 29919625516

Het kwaliteitsstatuut GGZ van Faye vindt u hier.

De actuele wachttijd wordt maandelijks op de eerste van de maand bijgewerkt.

Openingstijden van Koolen Psychotherapie zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00

 

Wachttijd

De wachtlijst van Faye is tijdelijk gesloten.

In haar behandeling vindt Faye het belangrijk om samen te kijken naar wat er nodig is en waar de behoeftes liggen. Voor ieder is het pad anders en zij stemt graag de therapie met elkaar af. Samen kan er gekeken worden naar wie betrokken is in de behandeling en in welke samenstelling men komt. Ze vindt het hierin belangrijk om naar de patronen te kijken welke kunnen spelen en welke moeilijkheden onderliggend aanwezig kunnen zijn aan de zorgen. Ieder kan hierin zijn eigen beeld en eigen stem hebben.

Faye biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren, gezinnen, paren en volwassenen. De zorgen waarmee wordt aangemeld kunnen erg van elkaar verschillen en er zal in de intakefase samen gekeken worden welke behandeling het beste aansluit bij jullie zorgen. In de behandeling kan psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie of EMDR worden ingezet.

Naast behandeling is het mogelijk om supervisie te volgen bij Faye voor de GZ opleiding.

Hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders en gezinnen
Met ingang van 1 januari ’24 contracten uitsluitend met gemeenten Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Beverwijk, Velsen, IJmuiden.

Hulp aan volwassenen/paren
In 2024 heeft Faye uitsluitend een contract met zorgverzekeraar Zilveren Kruis/Achmea, ONVZ, DSW en ASR.
Voor therapie bij Faye die niet gedeclareerd kan worden bij gemeenten of zorgverzekeraars zijn de kosten voor de cliënten zelf volgens het tarief van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) voor ‘onverzekerd product’.

Koolen Psychotherapie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76347656.

Faye is lid van de volgende beroepsverenigingen: NVRG (NVRG-13899), LVVP (5123) en de NVP (4384170).

Voor het versturen en ontvangen van privacygevoelige informatie maakt zij gebruik van haar EPD CRSinternet, van Tromp BX. Zij zal u hier tijdens het eerste intakegesprek over informeren.