< Terug naar over ons

Faye Koolen

neuropsycholoog, GZ-psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut i/o

Lorentzhuis gezinnen & relaties

Faye werkt zowel met kinderen, jongeren, gezinnen als volwassenen. Vanwege haar tweetalige achtergrond kan zijn behandelingen in zowel het Nederlands en Engels mogelijk. Faye is GZ-Psycholoog en psychotherapeut en zij is op het moment in opleiding tot systeemtherapeut. Vanaf 1 februari 2020 heeft zij haar eigen praktijk in het Lorentzhuis. Daarnaast is zij werkzaam bij Hersencentrum, waar zij ruim 8 jaar werkt.

BIG nr:  GZ-psycholoog 09919625525, psychotherapeut 29919625516

Wachttijd

In haar behandeling vindt Faye het belangrijk om samen te kijken naar wat er nodig is en waar de behoeftes liggen. Voor ieder is het pad anders en zij stemt graag de therapie met elkaar af. Samen kan er gekeken worden naar wie betrokken is in de behandeling en in welke samenstelling men komt. Ze vindt het hierin belangrijk om naar de patronen te kijken welke kunnen spelen en welke moeilijkheden onderliggend aanwezig kunnen zijn aan de zorgen. Ieder kan hierin zijn eigen beeld en eigen stem hebben.
Naast behandeling is het mogelijk op supervisie te volgen bij Faye voor de GZ opleiding.

Er is een contract met Zilverenkruis Achmea. Voor jeugd zal er een contract aangevraagd worden vanaf juli.

Vanaf 15 mei t/m september is Faye met zwangerschapsverlof en zal zij geen afspraken plannen. In oktober ontvangt zij u weer graag. Voor spoed of eventuele vragen, kunt u contact opnemen met de praktijkassistente.