< Terug naar over ons

Lia Felix

psychiater, systeemtherapeut

Lorentzhuis gezinnen & relaties

Lia Felix werkt sinds 1993 in de geestelijke gezondheidszorg en is vanaf 2001 geregistreerd als psychiater en voltooide in 2007 haar opleiding tot systeemtherapeut.

Lia is zelfstandiggevestigd in het Lorentzhuis sinds 2006. Zij specialiseerde zich in systeem- behandelingen met als bijzondere aandachts gebieden EFT (https://www.eft.nl/wat-is-eft) en de methodiek van  en Geweldloos Verzet en Verbindend Gezag.

BIG nr. psychiater 79041504101

Wachttijd

Wachtlijst is tijdelijk gesloten

 

Lia zoekt samen met haar cliënten naar wegen om emoties te leren begrijpen vanuit hechtingsperspectief: zodat helder wordt wat de drijvende kracht is achter emoties. Hier op focussen helpt om zelfhelend vermogen aan te spreken, waardoor persoonlijke groei mogelijk wordt en vastzittende relatiepatronen doorbroken kunnen worden.

In haar werk gebruikt ze zowel verbale als non-verbale technieken. Haar houding wordt door cliënten beschreven als vriendelijk, onderzoekend, vasthoudend en betrokken.
Bij voldoende aanmeldingen organiseert zij ook partner-relatietherapie in groepsverband., genaamd ”Houvast: relatietherapie in groepsverband”. Dit groepsaanbod is gericht op paren die hun relatie willen verbeteren. (zie website).

Zij werkt verder als systeemconsulent voor instellingen en vrijgevestigde collegae die kampen met moeizaam verlopende behandelingen. Zij is beschikbaar voor consulten in de huisartsenpraktijk.

Daarnaast verzorgt zij leertherapie voor systeemtherapeuten en psychiaters in opleiding. Verder geeft zij systeemsupervisie in het kader van het NVRG opleidingstraject alsmede het EFT opleidingstraject (ICEEFT).

Zij is lid van de NVvP, de NVRG en ICEEFT.

Zij heeft alleen contracten met de volgende verzekeraar(s): Zilveren Kruis Achmea Groep