< Terug naar over ons

Marieke Römer

psychiater, systeemtherapeut

Lorentzhuis gezinnen & relaties

Marieke Römer is BIG- geregistreerd psychiater en systeemtherapeut. Ze werkte in de forensische- en kinder-en jeugdpsychiatrie en bij een RIAGG met als aandachtsgebieden: acute psychiatrie, depressie, borderlineproblematiek, ADHD en autisme bij volwassenen.

BIG nr. psychiater 79023532301, psychotherapeut 49023532316

Wachttijd

Marieke heeft tijdelijk een aanmeldingsstop.

 

Ze volgde naast de reguliere opleidingen, training in psychosynthese, tantra en spirituele scholing bij de Ridwhan School.
In haar therapie staat samenwerking met cliënten centraal. Ze integreert verschillende benaderingen en werkt in de ervaring van het moment. Al werkend tracht ze situaties en problemen zichtbaar en voelbaar te maken zodat er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan om met deze problemen of belemmeringen om te gaan. Het eigene van de persoon, de relatie en het gezin is hierbij tot hulp.

Marieke Römer is lid van de Nederlandse vereniging voor Psychiatrie en opleider,  supervisor en leertherapeut erkend door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Zij is docent in de intensieve opleiding tot systeemtherapeut en in de opleiding tot systeem therapeutisch werker in het Lorentzhuis en in andere settings.