< Terug naar over ons

Sanne de Boer

GZ psycholoog, psychotherapeut

Jong Lorentz kinderen & jeugd

Sanne de Boer is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en psychotherapeut. Ze is gespecialiseerd in de behandeling  van kinderen en jongeren. In 2012 heeft ze zich vrij gevestigd in het Lorentzhuis. Sanne werkt met kinderen en jongeren die moeite hebben met de overstap naar een nieuwe ontwikkelingsfase of vastlopen in hun ontwikkeling en bijvoorbeeld last hebben van angsten, onzekerheden, somberheid of lichamelijke klachten.

BIG nr: GZ psycholoog 69059375825, psychotherapeut 89059375816

Wachttijd

Sanne heeft een aanmeldingsstop voor onbepaalde tijd voor behandelingen. Dit geldt niet voor leertherapie en supervisie.

 

In haar behandelingen vindt ze het belangrijk om samen te werken met degenen die bij het kind of de jongere betrokken zijn (ouders, school, andere hulpverleners e.a.).

‘Door samen te werken, waarbij ieder zijn eigen bijdrage levert, kunnen we komen tot een behandeling die is afgestemd op de specifieke behoeften van het kind.’ Sanne vindt het belangrijk om kinderen en jongeren een veilige plek te bieden, waarin ze zich begrepen kunnen voelen. Ze stimuleert kinderen en jongeren om de kracht in zichzelf te ontdekken en vertrouwen in zichzelf te krijgen, wat ze kan helpen in hun verdere ontwikkeling.  Ze maakt in de behandeling gebruik van diverse behandelmethoden en technieken, waaronder EMDR.

Vanaf 1996 tot 2012 werkte ze bij “Triversum”, kinder- en jeugdpsychiatrisch ziekenhuis en heeft daarnaast in een algemeen ziekenhuis (MCA) gewerkt met lichamelijk zieke kinderen en kinderen die een revalidatieproces doorliepen. In 2007 is ze haar eigen praktijk in Haarlem gestart.

Sanne is supervisor kinder- en jeugdpsychotherapie (VKJP) en als leertherapeut erkend door de NVP.