Wintergasten 17 januari 2020!

Volgens het concept van het programma zomergasten van de VPRO zullen onze gasten, collega’s uit Vlaanderen en Nederland, aan de hand van door hen zelf geselecteerde videoclips geïnterviewd worden over hun leven, hun werk en de relatie tussen die twee.

Onze gasten dit jaar zijn:

Peter Adriaenssens
Sabine Vermeire
Ineke Rood
Herman Delpeut

Aanmelden
17 januari 2020
Vlaams Cultuurhuis de ‘Brakke Grond’ Nes 43 te Amsterdam
Van 9.30 tot 17 uur
€105
Kom naar deze anti-burn-out studiedag over de therapeut als mens en over de mens als therapeut.

Deze dag vol persoonlijke, ontroerende, humoristische en inspirerende beelden en verhalen zal de gasten én hun werk van een kant laten zien die u nog niet eerder van hen zag.

Interviews door:

Sjoukje Smedts
Sjoukje werkt al meer dan tien jaar als journaliste en specialiseerde zich in onderwerpen die – van dichtbij of van veraf – met psychologie te maken hebben. Ze heeft al meerdere malen wintergasten geïnterviewd in de Vlaamse edities van 2017 en 2019.

Erik van der Elst
Relatie en gezinstherapeut -Lorentzhuis te Haarlem, die jarenlang onderdeel uitmaakte van de BijNa-commissie van de NVRG en als dagvoorzitter optrad tijdens het jaarlijkse NVRG congres.

 

Mededeling voor onze Vlaamse collega’s

Tot onze spijt kunnen onze Vlaamse collega’s zich alleen aanmelden via een mail aan info@lorentzhuis.nl omdat het betalen via iDeal niet gaat. Wij hopen echter dat dit hen er niet van weerhouden zal zich voor deze dag op te geven zodat wij ook hen op vrijdag 17 januari hartelijk kunnen verwelkomen. Excuses voor het ongemak.

Aanmelden

  Persoonsgegevens

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Emailadres*

  Telefoon*

  Functie

  Organisatie

  Gegevens voor factuur

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Organisatie

  Kostenplaats

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Accreditatie

  Accreditatie wordt aangevraagd voor NVRG, FGzPt, NVvP, NIP/NVO en SKJ. Vink hieronder de beroepsverenigingen aan, waarvoor u accreditatie wilt:

  NVRG-lidmaatschapsnummer

  BIG-registratienummer

  BIG-registratienummer

  NIP-lidmaatschapsnummer

  NVO-lidmaatschapsnummer

  Algemene voorwaarden


  U heeft het recht deelname aan deze bijeenkomst te annuleren. Dit kan alleen per e-mail. Het Lorentzhuis bevestigt de annulering na ontvangst per e-mail. Na de datum van inschrijving geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen: binnen die termijn kunt u altijd kosteloos annuleren. Als u het inschrijfgeld al heeft betaald, wordt dit binnen 2 weken gerestitueerd. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de bijeenkomst worden alleen administratiekosten ad. € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 4 weken voor de bijeenkomst bent u verplicht het gehele inschrijfgeld te betalen. Als moment van annulering geldt de datum waarop de schriftelijke annulering is verstuurd. U kunt zich zonder kosten altijd laten vervangen door een collega. Graag vernemen we dit per email aan info@lorentzhuis.nl.